Halil Özdemir - Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma) 8 Mart 1964’te Kayseri ili Develi ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Kayseri / Develi - Seyrani İlköğretim Okulu’nda, lise öğrenimini ise Develi İmam-Hatip Lisesi’nde tamamladı. Öğrenim ve askerlik döneminden sonra bir süre ticaretle uğraştı. 1994 yılında Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde şoför olarak işe başladı. Burada hareket memurluğu, hareket amirliği ve otobüs işletme şefliği görevlerinde bulunan Özdemir, aynı zamanda sendikal faaliyetlerde de bulunarak Hizmet-İş Sendikamızın İşyeri Sendika Temsilciliği ve Baştemsilciliği görevlerini üstlendi. Daha sonra Sendikamız Kayseri Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilerek Şube Mali Sekreterliği görevini yürüten Özdemir, 2003 yılında yapılan şube genel kurulunda şube sekreterliğine, 2006 yılında yapılan şube genel kurulunda ise Kayseri Şube Başkanlığı’na seçildi. Kayseri Şube Başkanlığı’nı 9 yıl başarıyla yürüten Özdemir, Sendikamız Hizmet-İş’in 30-31 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara/Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 12. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Yönetim Kurulu Asil Üyeliği’ne seçildi. Hizmet-İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu’nun yaptığı görev dağılımı sonucunda Teşkilat’dan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmeye başlayan Özdemir, evli ve 4 çocuk babasıdır. Halil Özdemir Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ( Teşkilatlanma ) e-posta: halilozdemir@hizmet-is.org.tr