25 Kasım 1973 yılında Ordu ili Fatsa ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini memleketinde, lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan KESKİN yaklaşık 10 yıl turizm sektöründe çalıştı. 2005 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi - İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesinde otobüs şoförü olarak işe başladı. Bir dönem yürüttüğü Hareket Amiri Vekilliği görevinden sonra 2009-2011 yılları arasında Hizmet-İş Sendikası İstanbul 3 Nolu İETT Şubesi’ne bağlı İETT Anadolu Garajı’nda baştemsilcilik görevini ifa etti. Akabinde, Hizmet-İş Sendikası İstanbul 3 Nolu İETT Şubesi’nin 2011 ve 2014 yıllarında yapılan Şube Genel Kurullarda Şube Başkanlığı görevine seçildi. Hizmet-İş Sendikası İstanbul İETT 3 Nolu Şube Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Mehmet KESKİN, Sendikamız HİZMET-İŞ’in 30-31 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara/Kızılcahamam’da yapılan 12.Olağan Genel Kurulu’nda Genel Yönetim Kurulu Asil üyeliğine seçildi. Sendikamız HİZMET-İŞ Genel Yönetim Kurulu’nun yaptığı görev dağılımı sonunda Eğitim ve Sosyal İşler’den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmeye başlayan Mehmet KESKİN, evli ve 3 çocuk babasıdır. Mehmet KESKİN Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler) e-posta: mehmetkeskin@hizmet-is.org.tr