Bize yazın
“DUY SESİMİ; ÇALIŞMAK, ÜRETMEK İSTİYORUM”
Engelli bireylerin medya alanında istihdamına yönelik 'Duy Sesimi; Çalışmak, Üretmek İstiyorum' Avrupa Birliği Projesi tanıtım toplantısı yapıldı.

Medya ve İletişim Akademisi Derneğinin gerçekleştirdiği  "Duy Sesimi; Çalışmak, Üretmek İstiyorum" ile engellilere medya alanında istihdam sağlamayı hedefleyen projenin tanıtım toplantısı yapıldı. Ankara Hilton Otelde gerçekleştirilen tanıtım, bilgilendirme ve açılış toplantısına Sendikamızı temsilen Engelliler Komitemiz Başkanı Hanifi Karadağ katıldı.

Engelli bireylerin kalifiye işlerde de çalışabileceklerini kanıtlamayı hedefleyen projede; muhabirlik, internet haber portalı editörlüğü, televizyon ve radyo spikerliği, video kurgu operatörlüğü, televizyon grafikerliği, televizyon ve sinema yayın makyözlüğü meslekleri yer alıyor.

Engelliler Komitemiz Başkanı Hanifi Karadağ, TRT'nin duayen haber spikeri Zafer Kiraz ile Komitemizin çalışmaları üzerine kısa bir görüşme yaptı.

15.3.2017

Hizmet-İş, HAK-İŞ Konfederasyonu, EPSU (Avrupa Kamu Hizmetleri Sendikaları Federasyonu) ve PSI (Uluslar arası Kamu Hizmetleri Sendikaları Federasyonu) Üyesidir.

HAK-İŞ PSI EPSU

Hizmet-İş E-Bülten Servisine kayıt olun; Haberler postanıza gelsin.

________________________________

...