Ana Sayfa » Teşkilat Haberleri » YOZGAT’TA VEFAT EDEN ÜYEMİZİN AİLESİNE FERDİ KAZA SİGORTASI ÇEKİ VERİLDİ

YOZGAT’TA VEFAT EDEN ÜYEMİZİN AİLESİNE FERDİ KAZA SİGORTASI ÇEKİ VERİLDİ

Yozgat’a bağlı Sorgun Belediyesi’nde çalışırken, elim bir trafik kazası sonucu vefat eden üyemiz merhum Cihan Aktaş’ın ailesine ferdi kaza sigortası çeki verildi.

50 bin TL tutarında ki Ferdi kaza sigorta çeki, Yozgat Şube Başkanımız Ferman Zararsız tarafından ve Yozgat Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ömer Kahyan, Erdoğan Yiğit tarafından merhum üyemizin ailesine teslim edildi.

Törende konuşan Yozgat Şube Başkanımız Ferman Zararsız, “Vermiş olduğumuz bu paralar ailelerin acılarını azaltmayacaktır. Fakat geri de bırakmış olduğu ve bize emanet olarak gördüğümüz ailesinin ve yakınlarının az da olsa bir ihtiyacını karşılayacaktır. Hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet geride kalanlarına hayırlı uzun ömürler diliyorum. Başta HAK-İŞ Konfederasyonu ve HİZMET-İŞ Sendikası Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcılarımız olmak üzere, bu sosyal projede emeği geçenlere şahsım, yönetim kurulu üyelerimiz, işyeri sendika temsilcilerimiz, şube komite başkanlarımız ve tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.