Ana Sayfa » Teşkilat Haberleri » VEFAT EDEN ÜYEMİZİN AİLESİNE YARDIM ELİ

VEFAT EDEN ÜYEMİZİN AİLESİNE YARDIM ELİ

İstanbul/Sultangazi Belediyesi’nde çalışırken elim bir iş kazası sonucu vefat eden üyemiz merhum Zekeriya Sarıtemur’un ailesine kaza sigortası çeki teslim edildi.

Sendikamızın sosyal sorumluluk projesi olan 50 bin TL tutarındaki kaza sigortası çeki, İstanbul 1 No’lu Şube Başkanımız Mustafa Canpolat, Sultangazi Belediyesi Baştemsilcimiz Bilal Biricik ve iş yeri sendika temsilcimiz Yalçın Haberci tarafından merhum üyemizin ailesine temsil edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İstanbul 1 No’lu Şube Başkanımız Mustafa Canpolat, “Vefat eden Zekeriya kardeşime Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Allah geride kalanlara sabırlar versin. HİZMET-İŞ Sendikası olarak 42 yıldır emekçilerin yanlarında olduk. Bu zor günde de emekçi kardeşimizin ailesine sahip çıkmak bize düşerdi. Verilen çek yaşanan acımızı hafifletmez ancak bir nebze olsun maddi ihtiyaçları karşılayacaktır. Merhum üyemize tekrardan Yüce Hak’tan rahmet diliyorum’ dedi.