Ana Sayfa » Teşkilat Haberleri » TRABZON ŞUBEMİZDEN, GİRESUN AFET BÖLGESİNDE GÖREVLİ ÜYELERİMİZE MORAL ZİYARETİ

TRABZON ŞUBEMİZDEN, GİRESUN AFET BÖLGESİNDE GÖREVLİ ÜYELERİMİZE MORAL ZİYARETİ

Trabzon Şubemiz, geçtiğimiz hafta sonu etkili olan yağışlar sonrası sel felaketi yaşanan Giresun’da en çok etkilenen ilçeler olan Dereli, Doğankent ve Yağlıdere’de yaraları sarmak görevli olan üyelerimizi ziyaret etti.

Bölgede görev yapan Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ, Ortahisar Belediyesi, Gümüşhane Belediyesi ve Özkürtün Belediyesi ekiplerini ziyaret eden Trabzon Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyelerimiz zor günde halkımızın yanında olan üyelerimizle sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi edindi.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Trabzon Şube Başkanımız İsmail Hakkı Kaplan, “Giresun’umuzun ve milletimizin başı sağolsun. Şehit olan askerlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Giresunluların yaralarını sarmak için büyük gayretler gösteren üyelerimize Allah’tan kolaylıklar diliyoruz. Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah” dedi.