Ana Sayfa » Teşkilat Haberleri » TRABZON ŞUBEMİZ, VEFAT EDEN ÜYEMİZİN AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

TRABZON ŞUBEMİZ, VEFAT EDEN ÜYEMİZİN AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Trabzon/Akçaabat Belediyesi’nde çalışırken elim bir iş kazası sonucu vefat eden üyemiz merhum Rüstem Çubuk’un ailesine kaza sigortası çeki teslim edildi.

Sendikamızın sosyal sorumluluk projesi olan 50 bin TL tutarındaki kaza sigortası çeki, Trabzon Şube Başkanımız İsmail Hakkı Kaplan, Trabzon Şube Başkan Yardımcımız Şevket Çelik ve Akçaabat Belediyesi iş yeri sendika temsilcimiz Ali Hakkı Keskin tarafından merhum üyemizin ailesine teslim edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzon Şube Başkanımız İsmail Hakkı Kaplan, “Vefat eden Rüstem kardeşime Allah’tan rahmet diliyorum. Allah geride kalanlara sabırlar versin. HİZMET-İŞ Sendikası olarak yarım asıra yaklaşan emek mücadelemizde hep işçilerimizin yanlarında olduk. Bu zor günde de emekçi kardeşimizin ailesine sahip çıkmak, onlara kol kanat germek bize düşerdi. Verilen çek yaşanan acımızı hafifletmez ancak bir nebze olsun maddi ihtiyaçları karşılayacaktır. Allah emekçilerimizi ve ailelerini her türlü belalardan esirgesin” dedi.