Ana Sayfa » Medya » Kitaplarımız » ZÜLEYHA: BİR İETT ŞOFÖRÜNÜN DÜNYASINDAN

ZÜLEYHA: BİR İETT ŞOFÖRÜNÜN DÜNYASINDAN

Üyelerimizden Murat Saydan imzasıyla “Züleyha:Bir İETT Şoförünün Dünyasından” adlı yayınımız çıktı.

İETT’de çalışan üyelerimizden Murat Saydan imzasıyla “Züleyha:Bir İETT Şoförünün Dünyasından” adlı yayınımız çıktı.
(PDF formatında indirmek için tıklayınız)

HİZMET-İŞ SENDİKASI YAYINLARI
Genel Yayın Numarası: 56
Kültür Sanat Dizisi Yayın Numarası: 8
Şubat 2014
ISBN: 978-605-62600-2-5
Sayfa Sayısı: 88

SUNUŞ’tan Kesitler

Kültür-Sanat Eserlerinin kalitesi ve çokluğu toplumların önemli zenginliklerinden biridir; güne ve geleceğe ışık tutar.

… Elinizdeki eserin sahibi Murat Saydan da “Büyük Hizmet-İş Ailesi”nin fertlerindendir. Sendikamızın yetkili olduğu, işkolumuzun en büyük işyeri İETT’de çalışan Saydan’ın bu çalışmasını okumaya başladığımda “acaba eserin sonu nasıl bitiyor” diye hızla sayfaları çevirmekten kendimi alamadım. İETT’de sadece kas ve refleksleriyle değil aynı zamanda zihin ve beyniyle de emeğini ortaya koyan Saydan, İETT çalışanlarının gerçek hikayeleri ve karşılaştıkları olayları mükemmel bir kurgu ile ele alırken, aynı zamanda tüm HAK-İŞ/HİZMET-İŞ mensuplarının kimlik genetiğini de ortaya koyduğunu düşünüyorum…”

“Yaptığımız işi anlamlandırma, o işi özenilir kılma adına ortaya konulan bu eserin orijinalliği, bizzat yazarın koyduğu isimden de anlaşılacaktır: “Züleyha”; inanmışlığın, adanmışlığın, sevdanın adıdır aynı zamanda. Hayatın, umudun, emeğin ifadesidir.”

Mahmut ARSLAN
HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Genel Başkanı