Ana Sayfa » KADIN KOMİTEMİZ HABERLERİ » İSKENDERUN ŞUBE KADIN KOMİTEMİZ ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

İSKENDERUN ŞUBE KADIN KOMİTEMİZ ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

İskenderun Şube Kadın Komitemiz, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen Yıldırım-3 Operasyonu esnasında yapılan arama tarama çalışmalarında teröristlerin hain saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Yırtıcı’nın ailesini yalnız bırakmadı.

İskenderun Kadın Komitemiz kahraman şehidimizin acılı baba ocağını ziyaret ederek taziyelerini iletti. Gerçekleştirilen taziye ziyaretine, İskenderun Kadın Komite Başkanımız Şükran Özlem Akkatoğlu ve İskenderun Şube Başkanımız Mehmet Yetim katıldı.

Şehidimiz Merhum Hüseyin Yırtıcı’ya Allah’tan rahmet dileyen İskenderun Kadın Komite Başkanımız Şükran Özlem Akkatoğlu, “Birlik ve beraberlik uğruna şehit olmuş kardeşimiz Allah’ın emrinde diridir. Şehidimizin evinde, ailesinin acısını paylaşmak için bulunuyoruz. Aziz milletimiz bayrağımız uğruna çok şehitler verdi, sıkıntılar yaşadı. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde bu sıkıntıları aşacağız ve ülkemizi hainlere karşı her zaman sonuna kadar savunacağız” dedi.

İskenderun Kadın Komitemiz Gazimizi Ziyaret Etti

İskenderun Kadın Komitemiz, Silopi’de görev yaptığı esnada teröristlerin döşediği mayına basarak Gazi olan Fatih Uçan’ı iş yerinde ziyaret etti.

İskenderun Kadın Komite Başkanımız Şükran Özlem Akkatoğlu, Gazi Uçar’a acil şifalar dilerken, HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ’in her zaman gazilerimizin ve şehit yakınlarının  yanlarında olduğunu ifade etti.