Ana Sayfa » Haberler » ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR’DE TOPLU İŞ SÖZLEŞMELERİ ANLAŞMA İLE SONUÇLANDI

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR’DE TOPLU İŞ SÖZLEŞMELERİ ANLAŞMA İLE SONUÇLANDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile HİZMET-İŞ Sendikamız arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

2 Nisan 2021 tarihinde son oturumu gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından imzalandı.

Anlaşmayla sonuçlanan görüşmede Şanlıurfa Şube Başkanımız Seydi Eyyüpoğlu, Şanlıurfa 2 No’lu Şube Başkanımız Bozan İzol, Genel Başkan Danışmanımız ve HAK-İŞ Şanlıurfa İl Başkanı Selim Gülsatar ve şubelerimizin yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ 3 BİN 600 EMEKÇİYİ KAPSIYOR

Toplu iş sözleşmesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şirketleri Belsan A.Ş, Belper A.Ş, Beltur A.Ş. ve Beltaş A.Ş’de çalışan 3 bin 600 üyemizi kapsıyor.

Ücret artışlarının yanı sıra yeni sosyal haklar da getiren sözleşme, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şirketlerinde çalışan üyelerimiz tarafından sevinçle karşılandı.

GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BEYÜZGÜL’E TEŞEKKÜR ETTİ

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, toplu iş sözleşmesine katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Genel Başkan Vekilimiz Öz, “Desteğini her zaman hissettiğimiz, toplu iş sözleşmeleri görüşmelerinde çalışanlardan yana desteğini bir kez daha ve en üst düzeyde gösteren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e HİZMET-İŞ Sendikamız ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞME ÜCRET ARTIŞLARININ YANI SIRA YENİ HAKLAR DA GETİRİYOR

Büyükşehir Belediyesi şirketleri Belsan A.Ş, Belper A.Ş, Beltur A.Ş. ve Beltaş A.Ş’de imzalanan toplu iş sözleşmelerinin ücret artışlarının yanı sıra yeni haklar da getirdiğini müjdeleyen Öz, toplu iş sözleşmelerinin çalışanlarımız, belediyemiz ve sendikamız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BEYAZGÜL: TOPLU İŞ SÖZLŞEMELERİMİZ İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de belediyeye bağlı 4 şirkette çalışan ve toplum 3 bin 600 kişiyi kapsayan sözleşmeyi, çalışanların memnuniyetiyle sonuçlandırmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sözleşmenin tüm taraflar için hayırlı olmasını diledi.

Beyazgül, sözleşmeye katkı ve katılımlarından dolayı Genel Başkan Vekilimiz Öz’e teşekkür etti.