Ana Sayfa » Haberler » SANCAKTEPE BELEDİYESİ İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR’İN KATILIMIYLA İMZALANDI

Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, 10 Temmuz 2020 tarihinde Sendikamız ile İstanbul/Sancaktepe Belediyesi arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi törenine katıldı.

Törene Genel Başkan Yardımcımız Özdemir’in yanı sıra Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ümit Şahin, Miksen Genel Sekreteri Zekeriya Sancı, İstanbul 5 No’lu Şube Başkanımız Mustafa Şişman ile iş yeri sendika temsilcimiz ve üyelerimiz katıldı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin hayırlara vesile olmasını dileyen Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, “Türkiye’de bu güzel manzaranın görülmesi çok önemli. İşçi, işveren ve sendika birlik beraberlik içerisinde. HİZMET-İŞ olarak bizim görmek istediğimiz manzara budur. Bizim sendika olarak önceliğimiz emekçilerimizin işinin olması, işyeri huzurunun olması, maaş ve sosyal haklarını zamanında alabiliyor olmasıdır. Bize göre güzel bir toplu iş sözleşmesinin yapılabilmesi için karşılıklı sağ duyu gereklidir.  Pandemi sürecinde bile sizler, gece gündüz demeden belediyenize ve halkımıza hizmet ettiniz. Sözleşmenin emekçilerimiz için bereketli olmasını diliyorum. Başta Sancaktepe Belediye Başkanımız olmak üzere, sözleşmede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Cenab-ı Hak, aldığınız zamları aileleriniz ile güle güle harcamayı nasip etsin” dedi.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ise, “HİZMET-İŞ Sendikamız ve çalışanlarımızla toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Bulunduğumuz sıkıntılı sürece rağmen çalışanlarımızın ücretlerini ve sosyal haklarını iyileştirdik. Rabbimize şükürler olsun. Alınan ücretleri çalışanlarımız aileleriyle birlikte sağlık, sıhhat ve ağız tadıyla yesinler. Toplu iş sözleşmemiz hayır ve uğurlu olsun” diye konuştu.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinde konuşan İstanbul 5 No’lu Şube Başkanımız Mustafa Şişman ise, “Toplu iş sözleşmemizin imzalamasında emeği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zor günlerde imzalanan toplu iş sözleşmesi tüm emekçilerine hayırlı olsun” şeklinde konuştu.