Ana Sayfa » Haberler » PERSONELİMİZE YÖNELİK KURUM İÇİ EĞİTİM SEMİNERİMİZ ÖZ’ÜN KATILIMIYLA DEVAM ETTİ

PERSONELİMİZE YÖNELİK KURUM İÇİ EĞİTİM SEMİNERİMİZ ÖZ’ÜN KATILIMIYLA DEVAM ETTİ

Personelimize yönelik Kurum İçi Eğitim Seminerimiz, Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz’ün  katılımıyla Emek Konukevi’nde devam etti.

Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin’in koordinatörlüğünde gerçekleşen Seminere ayrıca Genel Merkez Personellerimiz ve İl ve Bölge Başkanlıklarımızda çalışan personellerimiz katıldı.

Seminerde konuşan Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, “ Kurum İçi Eğitim Seminerimiz İl ve Bölge Başkanlıklarımızda çalışan personellerimiz için çok önemli. Kendimizi geliştirmek, bilgilerimize yeni bilgiler katmak, temsil ettiğimiz arkadaşlarımızın hak ve hukukunu daha iyi savunabilmek amacıyla, haklarımızı daha iyi bir şekilde öğrenmek, görev yaptığınız yerlere döndüğünüz zaman bize güvenen arkadaşlarımız için yeni şeyler yapmak, onlara yeni ufuklar açmak için buradayız” diye konuştu.

Kapanış konuşması yapan Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, “   Bu eğitim programına katılan emek veren her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah, bu eğitimlerden hepimize en güzel şekilde istifade etmeyi,  aldığımız bilgilerle, edindiğimiz kanaatlerle teşkilatımıza, ülkemize, işçi kardeşlerimize en iyi şekilde hizmet etmeyi hepimize nasip etsin” dedi.

Eğitim seminerimiz konuşmalardan sonra Yönetim Bilgi Sistemi (Rubus) eğitimi ve toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.