Ana Sayfa » Haberler » ÖZ, KKTC’DEN GELEN İZCİ ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

ÖZ, KKTC’DEN GELEN İZCİ ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Lefkoşa İlçesi Okulları İzciler Grubundan gelen izci çocuklarla 29 Kasım 2018 tarihinde Sendikamız Genel Merkezinde kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, Genel Sekreterimiz Ali Rıza Yılmaz, MEB B. Eğitimi ve Sosyal Etkinlikler Denetmeni İzcilik Yürütme Kurulu As Başkanı Lütfiye Fedai, KKTC’den lider öğretmenler ve izci çocuklar katıldı.

Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, izci çocuklara hitaben yaptığı konuşmasında KKTC ve Türkiye’nin bir farkının olmadığını belirterek, “Dedelerinizin, babalarınızın anavatanı olan Türkiye topraklarına hoşgeldiniz. Sizleri ülkemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ve KKTC hem sizin hem de bizim vatanımız iki vatanın kıymetini çok iyi bilmemiz gerekiyor. Kıbrıs ve Türkiye birbirinin ayrılmaz parçası. Bu iki parça tarih boyunca ayrılmadı bundan sonrada ayıramayacaklar. Sizler de bu bilinçle yetişmeli ve yaşantınızı buna göre sürdürmelisiniz. Bu açıdan da eğitim hayatı hem sizler hem de ülkemiz çocukları açısından önem arz ediyor” şeklinde konuştu.

ÖZ’E PLAKET VERİLDİ

KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Lefkoşa İlçesi Okulları İzciler Grubu adına MEB B. Eğitimi ve Sosyal Etkinlikler Denetmeni İzcilik Yürütme Kurulu As Başkanı Lütfiye Fedai Genel Başkan Vekilimiz Öz’e günün anısına bir plaket takdim etti.