Ana Sayfa » Haberler » ÖZ, KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ TOPLU SÖZLEŞME TÖRENİNE KATILDI

ÖZ, KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ TOPLU SÖZLEŞME TÖRENİNE KATILDI

Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, 14 Mart 2019 tarihinde Kahramankazan Belediyesi ile HİZMET-İŞ Sendikamız arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi törenine katıldı.

Kahramankazan Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz’ün yanı sıra, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ankara 1 No.lu Şube Başkanımız Raşit Şahin, işyeri sendika temsilcilerimiz, üyelerimiz ve basın mensupları katıldı.

Öz’den başkan Ertürk ve üyemiz işçilere teşekkür

Toplu iş sözleşmesi töreninde konuşan Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, HİZMET-İŞ Sendikamızın Kahramankazan Belediyesi’nde 1995 yılından bu güne yetkili sendika olduğunu kaydederek, “Bu uzun zaman içerisinde hem belediye hem de üyelerimizle ilişkilerimiz sağlıklı bir şekilde, birlik ve beraberlik içinde devam etti.

Öz, Kahramankazan’a hizmetleri ve özverili çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ertürk’e ve üyemiz işçilere teşekkür etti.

Yeni dönem toplu iş sözleşmesiyle iyi bir artış sağlandığını belirten Öz, “Cenab-ı Allah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da huzurla çalışmayı ve rızkınızı helalinden kazanmayı ve yemeyi nasip etsin” dedi.

Öz, belediye şirketinde çalışan işçileri sendikamıza üye olmaya davet etti

Öz, belediye şirketinde çalışan işçileri de sendikamıza üye olmaya davet etti.

Kahramankazan halkının 15 Temmuz Hain Darbe ve İşgal Girişimi esnasında üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirerek örnek bir direniş sergilediğini kaydeden Öz, “HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ Sendikamızın 15 Temmuz gecesi sergilediği milli duruş sonucunda 5 şehit verdiğini hatırlattı. Öz, “o gece 100’e yakın arkadaşımız yaralandı, gazi oldu. Allah bir daha o günleri yaşatmasın. Eğer darbe başarılı olmuş olsaydı, bugün Suriyeli kardeşlerimiz gibi vahim durumda olacaktık. Ülkemize yönelik planlar son bulmuş değildir. Ülkemizin istiklali için tavır geliştirmek ve sağduyulu davranmak durumunuzdayız” dedi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de belediyenin şehre kazandırdığı hizmetleri anlattı.

Araç gereci olmayan bir belediyeden yoğun hizmet üreten ve şehre katma değer katan bir belediyeye ulaştıklarını kaydeden Ertürk, “Yaptığımız hizmetleri işçi ve memurumuzla birlikte gerçekleştirdik. Arkadaşlarımıza fedakâr çalışmaları ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ankara 1 No.lu Şube Başkanımız Raşit Şahin de imzalanan toplu iş sözleşmesiyle ilgili bilgi verdi. Şahin, toplu iş sözleşmesine katkılarından dolayı Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, belediye birim amirleri ve işyeri sendika temsilcilerimize teşekkür etti.