Ana Sayfa » Haberler » ÖZ, ANKARA 2 NO’LU ŞUBEMİZİN DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINDA ÜYELERİMİZLE BULUŞTU

ÖZ, ANKARA 2 NO’LU ŞUBEMİZİN DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINDA ÜYELERİMİZLE BULUŞTU

Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, 30 Mayıs 2019 tarihinde, Ankara 2 No’lu Şubemizin düzenlediği iftar programına katıldı.

İftar programına Öz’ün yanı sıra, Keçiören Belediyesi Başkan Yardımcısı Kazım Kabadayı, Keçiören Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sefa Uslu, Ankara 2 No’lu Şube Başkanımız Recep Dere ve Şube Yönetimimiz, iş yeri sendika temsilcilerimiz ve çok sayıda üyemiz katıldı.

Semazen gösterisiyle başlayan iftar programında konuşan Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, “  Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, bir ömre bedel, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşuyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Bu mübarek günlerde siz değerli emekçilerle bu sofrada birlikte oruçlarımızı açmamızı sağlayan 2 No’lu Şube Başkanımıza ve siz değerli üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Şimdiden Kadir Gecenizin ve Ramazan Bayramınızın mübarek olmasını diliyorum” dedi.