Ana Sayfa » Haberler » NAR BELEDİYESİ’NDE EN DÜŞÜK ÜCRET 3500 TL OLDU

NAR BELEDİYESİ’NDE EN DÜŞÜK ÜCRET 3500 TL OLDU

Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, Sendikamız ile Nevşehir’e Bağlı Nar Belediyesi arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi törenine katıldı.

30 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilen Toplu iş sözleşmesi törenine Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Öz Güven Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Sipahi, Ümit Yalçın, Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik, Kırşehir İl Başkanı Hızır Gürler, HAK-İŞ Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı M. Fatih Mutlu, Nevşehir kadın komite başkanı Özgül Korkmaz ve üyelerimiz katıldı.

Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, “Nar Belediyesinde rekor bir sözleşmeye imza atıyoruz. Üyelerimiz tam maaş ikramiyeleri ve sosyal hakları hariç en az 3500 TL maaş alacak, 2020 yılı bitmeden böylesi güzel bir sözleşmeye imza atmak bizleri gururlandırdı ve sevindirdi. Aldığımız zam üyelerimize yeni yıl hediyesi oldu” dedi.

Nar Belediye Başkanı ile birlik ve beraberlik içinde sorunlarına çare olmak için durmadan çalıştıklarını belirten Özdemir, “Belediye Başkanımız Süleyman Özçelik’e belediyenin imkanlarını sonuna kadar kullanarak böylesi bir sözleşmeyi imzaladığı için tekrar teşekkür ediyorum. HAK-İŞ/HİZMET-İŞ olarak bütün çalışmalarımızda emeği ve alın terini kutsal bildik ve bu istikamette çalıştık. Bugün Nar Belediyesi’nde çalışan üyelerimizin maaşlarına ek olarak ilk defa 60 günlük tam maaş ikramiye eklendi, ayrıca sosyal haklarında da iyileştirmeler yapıldı. Sabırla yanımızda duran arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, bugün mücadelemizin meyvelerini hep beraber topluyoruz. Böylesi güzel bir sözleşme yapmak başkanımıza nasip oldu, Allah daha nice sözleşmeler ve Nar Belediyesi’ne hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Sözleşmenin hayırlı olmasını cenabı Allahtan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Belediye çalışanları ile bir aile olduklarını belirten Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, “Belediye tarafı olarak ve sendika tarafı olarak birbirimizi kırmadan toplu iş sözleşmesini tamamladık. Bu sözleşmenin tamamlanmasından mutluluk duyuyoruz. Başkan olarak belediyemiz ve çalışan arkadaşlarımız için elimden geleni yapacağım. İnşallah ilerideki sözleşmelerde daha güzel şartlarda imzalar atarız, sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir günün anısına Nar Belediye Başkanı Özçelik’e Türk Bayrağı Hediye etti.