Ana Sayfa » Haberler » MÜCADELEMİZİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

MÜCADELEMİZİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

Sendikamızın örgütlü olduğu Bolu Belediyesinde Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın göreve gelmesiyle belediyede çalışan üyelerimizin baskıyla sendika değiştirmeye zorlanması ve 97 işçinin işten atılmasını protesto etmek amacıyla başlatılan oturma eylemi 73 gündür devam ediyor.

Ankara 7 No’lu Şube Başkanımız Mustafa Genç ve şube yönetimi 5 Temmuz 2019 tarihinde eylemimize destek verdi. Ziyaretçiler Eylem Düzenleme Kurulu Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcımız Remzi Karataş tarafından karşılandı.

Bolu’da işten çıkarılan arkadaşlarımız için başlattığımız eylemin 73. güne ulaştığını dile getiren Ankara 7 No’lu Şube Başkanımız Mustafa Genç, “Herhangi bir taşkınlık yapmadan, herhangi bir sorun çıkarmadan sadece işten çıkarılan işçilerimize karşı bir tepki olarak buradaki eylemlerimiz devam ediyor. Hiçbir arkadaşımız endişe etmesin. Biz HİZMET-İŞ Ankara 7 No’lu Şubesi olarak sonuna kadar sizlerle beraber olacağız. Ekmeğimize, aşımıza, geleceğimize yapılan saldırılara karşı dimdik ayakta duracağız, baskılara boyun eğmeyeceğiz. Mücadelemizi emekçi kardeşlerimiz işlerine geri dönene kadar mücadelemizin peşini bırakmayacağız” diye konuştu.