Ana Sayfa » Haberler » KÜTAHYA/TAVŞANLI BELEDİYESİ’NDE ÜYELERİMİZİN ÜCRETLERİNE %20 ZAM

KÜTAHYA/TAVŞANLI BELEDİYESİ’NDE ÜYELERİMİZİN ÜCRETLERİNE %20 ZAM

Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, 23 Aralık 2020 tarihinde, Sendikamız ile Kütahya’ya bağlı Tavşanlı Belediyesi arasında gerçekleşen toplu iş sözleşmesi imza törenine katıldı.

2 yıl süreyle geçerli toplu iş sözleşmesi imza törenine Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir’in yanı sıra Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kütahya Şube Başkanımız Sebahattin Ödemiş, Kütahya Şube Yönetimi, Tavşanlı Belediyesi’nde çalışan üyelerimiz katıldı.

Sendikamızın Tavşanlı Belediyesi’nde çalışan üyelerimizle bağlarının geçmişe dayandığını belirten Özdemir, “Tavşanlı’da ve tüm Türkiye’de bugüne kadar üyelerimizin sorunlarına çare olmak için hiç durmaksızın çalıştık. İş barışını bozmadan, uzlaşma yolunu kendimize amaç edindik. Emekçinin alın terinin karşılığını alma mücadelesi kutsal bir mücadeledir. HAK-İŞ/HİZMET-İŞ olarak hem işvereni hem de işçiyi bir masanın etrafında buluşturmayı ve uzlaşmayı amaçladık. Bu çabalarımız bugün meyveleri verdi ve burada yaklaşık 450 üyemizin ücretlerine ortalama olarak %20 oranında zam yapıldı, sosyal haklarında da iyileştirmeler yapıldı. Bundan sonra bize düşen Tavşanlı’ya daha iyi hizmet etmektir. İmzaladığımız sözleşme Sendikamıza, üyelerimize ve belediyemize hayırlı olsun” dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de imzalanan toplu iş sözleşmesinin belediye çalışanlarına hayırlar getirmesini diledi.

Kütahya Şube Başkanımız Sebahattin Ödemiş ise sözleşme hakkında bilgi vererek, sözleşmenin herkese hayırlı olmasını diledi.