Ana Sayfa » Haberler » İBB İŞTİRAKİ İSTAÇ A.Ş. İLE SENDİKAMIZ ARASINDA I. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

İBB İŞTİRAKİ İSTAÇ A.Ş. İLE SENDİKAMIZ ARASINDA I. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

 

Sendikamız ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İSTAÇ) arasında I. dönem toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Yaklaşık 4 bin üyemizi kapsayan toplu iş sözleşmesi imza törenine, Genel Başkan Vekilimiz ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz, İBB İnsan Kaynakları Koordinatörü Öncü Özhan Öner, İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Canlı, İSTAÇ A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Zekeriya Karakurt, Toplu İş Sözleşmesi Daire Başkanımız Av. Muhammed Nurbaki Türkay ve uzmanlarımız katıldı.

1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2022 arasında geçerli olacak toplu iş sözleşmesinin karşılıklı anlayış ve uzlaşma ile imzalandığını belirten Genel Başkan Vekilimiz Öz, “ Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında büyük katkı ve özveri gösteren İBB  İnsan Kaynakları Koordinatörü Öncü Özhan Öner’e, İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Canlı’ya, İBB İştirakler ekibine, İSTAÇ A.Ş. ekibine, Mahalli İdareler Kamu İşveren Sendikası (MİKSEN) Yönetimine, Toplu İş Sözleşmesi Daire Başkanımız Av. Muhammed Nurbaki Türkay ve uzmanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Toplu iş sözleşmesinin çalışanlarımız, sendikamız ve İstanbul için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.