HİZMET-İŞ’TEN “MİLLİ AĞAÇLANDIRMA KAMPANYASI”NA DESTEK

“11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü”nde “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” için on binlerce fidanı toprakla buluşturduk.

Türkiye ile birlikte 30’a yakın ülkede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ağaçlandırma seferberliğinde, tüm Şube ve İl Başkanlarımız tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine tüm teşkilatımızla destek vermiş, on binlerce fidan dikmiştik. “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” temasıyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Milli Ağaçlandırma Günü’nde de yine on binlerce fidanı toprakla buluşturduk.

HAK-İŞ/HİZMET-İŞ olarak 13. Genel Kurulumuzda, küresel ısınma ve iklim değişikliğine karşı çevrenin korunması için politikalar geliştirilmesi yönünde karar almıştık. Bu bağlamda fidan dikimi ve çevre tahribatına karşı faaliyetlerde bulunmayı kurumsal bir görev olarak addediyoruz. Çevre bilincinin geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirdiğimiz fidan dikim faaliyetlerimizin yanı sıra, ulusal düzeyde gerçekleştirilen ağaçlandırma faaliyetlerine de destek vermeye devam ediyoruz. Her üyemiz için her yıl bir fidan dikme kararlılığındayız.