Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN’IN ACI GÜNÜ

GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN’IN ACI GÜNÜ

Konfederasyonumuz HAK-İŞ ve Sendikamız HİZMET-İŞ Genel Başkan Mahmut Arslan’ın muhterem babası Osman Arslan, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 15 Ekim 2018 tarihinde hayatını kaybetti.

Merhum Osman Arslan’ın cenazesi 17 Ekim 2018 Çarşamba günü öğle namazına müteakip Karaman İli Ermenek İlçesi’ne bağlı Tepebaşı Köyü’nde dualar eşliğinde defnedildi.

Merhum Osman Arslan için Tepebaşı Köyünde düzenlenen cenaze törenine Arslan’ın ailesi ve yakınları başta olmak üzere siyaset, bürokrasi, ve sendikal camiadan çok sayıda temsilci katıldı.

Cenaze törenine, Kurucu ve Onursal Genel Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi, Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, Genel Başkan Yardımcılarımız Celal Yıldız, Halil Özdemir ve Mehmet Keskin, Genel Sekreterimiz Ali Rıza Yılmaz, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Şahin, Settar Aslan, Mustafa Toruntay, A. Cengiz Gül, HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Lütfi Elvan, Jülide Sarıeroğlu, Çalışma Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın, TÜRK-İŞ Konya İl Temsilcisi Adulkadir Tamak, Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi ve Eski Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Eski Milletvekili Agah Kafkas, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, Güneyyurt Belediye Başkanı Celil Yağız, Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, Ermenek Kaymakamı İbrahim Gökmen, Sarıveliler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan, Sarıveliler Kaymakamı Emrah Uzun, Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Açıkgöz, Ermenek İlçe Müftüsü Namık Karaahmetoğlu, Karaman İl Alay Komutanı Kıdemli Albay İsmail Şahin, HAK-İŞ Onursal Başkanı Salim Uslu, milletvekilleri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, Sendikamızın Şube, İl ve Bölge Başkanları, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı sendikaların başkan ve yöneticileri ile Genel Merkez çalışanlarımız katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, acı gününde telefonla, mesajla, sosyal medya aracılığıyla ve bizzat gelerek taziyelerini bildirerek acısını paylaşan bütün milletvekillerimize, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, bürokratlara HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın başkan, yönetici ve üyelerine, medya mensuplarına ve tüm halkımıza gönülden teşekkür etti.