Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ YILDIZ’DAN, SİVAS BELEDİYE BAŞKANI BİLGİN’E ZİYARET

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ YILDIZ’DAN, SİVAS BELEDİYE BAŞKANI BİLGİN’E ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız, 5 Kasım 2019 tarihinde, Sivas Belediye Başkanı Av. Hilmi Bilgin’i ziyaret etti.

Yıldız’a ziyaretinde, Sivas Şube Başkanımız Nihat Şimşek ve şube yönetim kurulu üyelerimiz eşlik etti.

Ziyarette konuşan Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız, “Hilmi başkanımız üç dönem milletvekilliğinin yanı sıra mecliste olduğu dönemde TBMM Adalet ve Anayasa Komisyon üyeliği yapmış değerli bir siyasetçidir. Kendisinin milletvekilliği döneminde ülkemize büyük katkıları olmuştur. 31 Mart yerel seçimlerinde Sivas Belediye Başkanı seçilerek ülke siyasetinde ki tecrübesini Sivas’a yansıtmaya aday olmuş ve seçilerek bunu başarma yolunda en büyük adımlardan birini atmıştır. Bundan sonra yapacağı çalışmaları hem halkımız adına hem de emekçiler adına merakla ve heyecanla bekliyoruz.

Sivaslı üyelerimizin daha iyi şartlarda yaşaması için Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin ile gerekli çalışmaları yapacağımıza inanıyoruz. Kendilerine bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyoruz. Yolları ve bahtları açık olsun” dedi.

Sivas Belediye Başkanı Av. Hilmi Bilgin ise Celal Yıldız’a ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletirken, yeni dönemde Sivas Belediyesi emekçilerini mağdur etmemek için ellerinden gelen özveriyi göstereceklerini belirtti.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Yılmaz’ı da ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Yıldız, Sivas Şubemize geçerek, şube yönetimimizden Sivas’ta emek mücadelesi veren üyelerimizin durumlarıyla ilgili bilgi aldı.