Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ YILDIZ, YENİÇAĞ BELEDİYESİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TÖRENİNE KATILDI

Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız, 29 Temmuz 2020 tarihinde Sendikamız ile Bolu/Yeniçağ Belediyesi arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi imza törenine katıldı.

Törene Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız’ın yanı sıra Yeniçağ Belediye Başkanı Recai Çağlar Bolu İl Başkanımız Hacer Çınar, iş yeri sendika temsilcilerimiz ve Yeniçağ Belediyesi’nde görev yapan üyelerimiz katıldı.

Toplu iş sözleşmesi imza Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız, “Allah birlik beraberlik içerisinde nice toplu iş sözleşmeleri yapmayı nasip etsin. Masa başında, karşılıklı anlaşarak güzel sözleşmeler imzalanıyor. Yeniçağ Başkanı Başkanı Recai Çağlar’a bayram öncesi sözleşme imzalayarak emekçilerimize çifte bayram yaşattığı içinteşekkürlerimi sunuyorum.  İmzalanan toplu iş sözleşmesinin Sendikamıza, üyelerimize ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yeniçağ Belediye Başkanı Recai Çağlar sözleşmenin her iki taraf içinde hayırlı olması temennisinde bulundu.