Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR, VAN VALİSİ BİLMEZ’İ ZİYARET ETTİ

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR, VAN VALİSİ BİLMEZ’İ ZİYARET ETTİ

Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, 13 Kasım 2020 tarihinde Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’i makamında ziyaret etti.

Özdemir’e ziyaretlerinde Van Şube Başkanımız Abdullah Efeoğlu ve Van Şubemizin Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Özdemir, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile Van Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve üyelerimizin durumlarıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Özdemir Van Büyükşehir Belediyesi’nde Ziyaretlerini Sürdürdü

Genel Başkan Yardımcımız Özdemir, Van Valisi ziyaretinin ardından Van Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerine devam etti.

Özdemir, Van Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Kamuran Sarıkaya’yı, Genel Sekreter Muhammet Fuat Türkman’ı, Genel Sekreter Yardımcıları Halil İbrahim Ateş’i, Nihat Arpa’yı ve Ali Özvan’ı makamlarında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Özdemir’den Van Şube Başkanlığımıza Ziyaret

Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, Van Büyükşehir Belediyesi ziyareti sonrası Van Şube Başkanlığımızı ziyaret etti.

Şube Başkanlığımız ziyareti sonrası Van temaslarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Özdemir, “Tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim şehirlerimizden biri olan Van’da olmak bizler için mutluluk verici. Bizleri burada ağırlayan Van Şube Başkanımız ve Şube yönetimine teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Van Şube Başkanımız Abdullah Efeoğlu ise ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir’e şükranlarını sundu.