Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR, NEVŞEHİR’DE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TÖRENİNE KATILDI

Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, 30 Aralık 2020 tarihinde Sendikamız ile Nevşehir Belediyesi arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi törenlerine katıldı.

Toplu iş sözleşmesi törenine, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Öz Güven Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Sipahi, Ümit Yalçın, Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik, Kırşehir İl Başkanı Hızır Gürler, HAK-İŞ Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı M. Fatih Mutlu, Nevşehir kadın komite başkanı Özgül Korkmaz, işyeri sendika temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldı.

Toplu iş sözleşmesi töreninde konuşan Genel Başkan Yardımcımız Özdemir, örgütlenme sürecinde görev alan üyelerimize teşekkür ederek şunları kaydetti; “Ülkemiz zor günlerden geçiyor, salgın günlerinde üyelerimizin emeklerinin karşılığını almanın haklı gururunu yaşıyoruz. 210 üyemiz adına Nevşehir’de başarılı bir sözleşme imzalıyoruz, emekçinin alın terinin karşılığını alma mücadelesinin kutsallığına inandık ve mücadele ettik. HİZMET-İŞ Sendikası olarak her zaman işvereni, işçiyi bir masanın etrafında buluşturmayı amaçladık” dedi.

Nevşehir işçisinin boynunu bükük bırakmayıp hakkını gözettiği için Belediye başkanına teşekkür eden Özdemir, “Bundan sonra üyelerimize de işlerini en iyi şekilde yapmak düşüyor. Rızkımızı helalinden kazanmak için çabalamalıyız ve şehrimizi daha ileriye taşımalıyız. Sözleşmemiz üyelerimize ve Belediyemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Toplu iş sözleşme töreni karşılıklı hediyeleşme ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Genel Başkan Yardımcımız Özdemir HAK-İŞ Nevşehir İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, Toplu iş sözleşmesi imza töreninin ardından Nevşehir HAK-İŞ İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaretinde Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir’e, Öz Güven Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Sipahi, Ümit Yalçın, Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik, Kırşehir İl Başkanı Hızır Gürler, Nevşehir kadın komite başkanı Özgül Korkmaz eşlik etti.

HAK-İŞ Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı M. Fatih Mutlu, ziyaretinden dolayı Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir’e teşekkürlerini iletti.