Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR, İZMİR ŞUBEMİZİN TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR, İZMİR ŞUBEMİZİN TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI

Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, 13 Kasım 2019 tarihinde, İzmir Şubemizin düzenlediği temsilciler toplantısına katıldı.

Temsilciler toplantısına Özdemir’in yanı sıra, İzmir Şube Başkanımız Gültekin Şimşek, İzmir Şube yönetim kurulu üyelerimiz ve iş yeri sendika temsilcilerimiz katıldı.

İzmir’in Sendikamız için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Özdemir, “ İzmir hem ülkemiz hem de Sendikamız için önemli bir yere sahip. Ülkemizin en büyük üçüncü şehri ve Kurtuluş Mücadelemizin sembol şehirlerinden. İzmir Sendikamızın otuz iki yıldır örgütlü olduğu bir şehir. Yani mazimiz burada köklü. Bu köklü bağların, yaklaşık iki ay önce Şube Başkanımız seçilen Gültekin Şimşek’le beraber daha da gelişmesini umuyoruz. Amacımız kırıp dökmeden İzmir emekçilerinin yanında ve arkasında olmak” dedi.

Özdemir: “İzmir’de var olduk bundan sonra da büyüyerek var olacağız”

Yıllardır İzmir emekçilerinden destek gördüklerini söyleyen Halil Özdemir, “Yıllardır İzmir emekçileriyle beraber hem çok zor ve hem de çok güzel günlerimiz oldu. HİZMET-İŞ olarak hiçbir zaman mücadeleden, buradaki kardeşlerimizle birlikte olmaktan ve onlara destek vermekten vazgeçmedik ve vazgeçmeyeceğiz. Sizlerin de bizler gibi temsilcilerimiz olarak mücadeleden vazgeçmeyeceğini biliyoruz. Devran dönecek gözüyle hareket edip, emekçilerin yanında olmayı ertelemeyeceğiz. Biz tüm zorluklara rağmen İzmir’de var olduk bundan sonrada büyüyerek var olacağız” şeklinde konuştu.

İzmir Şube Başkanımız Gültekin Şimşek de yaptığı konuşmada katılımlarından dolayı Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir’ teşekkürlerini iletti.