Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR, İSTANBUL 11 NO’LU ŞUBE TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI

Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir 13 Ocak 2021 tarihinde, İstanbul 11 No’lu Şubemizin düzenlediği temsilciler toplantısına katıldı.

İstanbul 11 No’lu Şubemizin temsilciler toplantısına, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, İstanbul 11 No’lu Şube Başkanımız Ahmet Göktürk, İstanbul 12 No’lu Şube Başkanımız Ramadan Aygün, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Toplu İş Sözleşmesi Uzmanımız Özgürcan Kumral ve iş yeri temsilcilerimiz katıldı.

Düzenlenen temsilciler toplantısının hayırlara vesile olmasını dileyen ve İstanbul 11 No’lu Şube yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Halil Özdemir, “Bildiğiniz gibi olağanüstü zamanlardan geçiyoruz. Olağanüstü zamanlar olağanüstü çabalarla aşılır. Yaklaşık on aydır ülkece Koronavirüsle mücadele içindeyiz. Biz en baştan bu yana üyelerimiz ve halkımızın salgın konusunda duyarlılık göstermesi için çaba sarf ediyoruz. Önümüzde kısa bir süre kaldı İnşallah. Tüm kardeşlerimizden tedbiri elden bırakmamasını istirham ediyorum” ifadelerini kullandı.

Özdemir, “Bugün Boğaziçi A.Ş.’de çalışan arkadaşlarımız için çok önemli bir gün. Boğaziçi AŞ.’de İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.’de, İSPER A.Ş.’de ve diğer şirketlerde çalışan arkadaşlarımız ilk defa sendikalı oldu. Bu bizim için ve üyelerimiz için önemli bir konu. Geçmişte iş yerlerimizde sıkıntılar çektik ancak şimdi bu sıkıntıların üstesinden geldik. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde sorunlarımızı en hızlı şekilde çözeceğiz” diye konuştu.

“Üyelerimiz Bizim Tek Gücümüzdür”

HİZMET-İŞ’in büyük bir aile olduğunu hatırlatan Özdemir, “Bizim herhangi bir sermayemiz yok, bizim tek gücümüz üyelerimizdir. Onlara güveneceğiz, onlarla beraber mücadelemize devam edeceğiz. Kavga etmeden, çatışmadan, sorunlarımızın masada müzakere edeceğiz. HİZMET-İŞ olarak İstanbul’da güçlüyüz. Biz bir ekibiz, biz bir aileyiz. Başarılarımız hepimizin, başarısızlıklar hepimizindir” dedi.

“Temsilcilerimiz Bizim En Büyük Desteğimiz”

Sendikamız HİZMET-İŞ’in Türkiye’nin en büyük işçi sendikası olduğunu belirten Halil Özdemir, “Büyük sendika demek büyük teşkilat demek. Teşkilatımızın büyüklüğü sebebiyle üyelerimizle her zaman beraber olma fırsatımız olmuyor. İşte burada temsilcilerimiz devreye giriyor, üyelerimizin dertleriyle dertleniyor bizlere üyelerimizin durumlarıyla ilgili bilgi veriyorsunuz. Bu yüzden ülkemizin her yerinde tüm temsilcilerimiz bizlerin en büyük yardımcısı ve desteği. Hepinize emeklerinizden, desteklerinizden ve toplantıya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.