Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR, AKSARAY’DA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TÖRENİNE KATILDI

Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, 29 Ocak 2021 tarihinde Sendikamız ile Aksaray Belediyesi arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi törenlerine katıldı.

Toplu iş sözleşmesi törenine, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Şube Başkanımız Yasin Emekli, işyeri sendika temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldı.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Genel Başkan Yardımcımız Özdemir, örgütlenme sürecinde görevimizi omuzlayan üyelerimize teşekkür ederek şunları kaydetti; “Ülkemiz zor günlerden geçerken, bu süreçte üyelerimiz aralıksız ve özveriyle çalıştı. Yaptığımız sözleşme ile üyelerimizin emeklerinin karşılığını almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sözleşme kapsamında üyelerimizin ücretlerine birinci yıl %16, ikinci yıl %16 oranında zam yapılırken sosyal haklarında da iyileştirmeler yapıldı. Allah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da huzurla çalışmayı, rızkımızı helalinden kazanmayı ve yemeyi nasip etsin. Sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İşçinin alın teri soğumadan ücretinin ödenmesi gerektiğine inandığını belirten Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Allah’a şükür arkadaşlarımızın ücretlerini aksatmadan yatırıyoruz. Sözleşmemizi uzlaşma ile tamamladık emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.