Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ MEHMET KESKİN, ISPARTA VE BURDUR’DA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ MEHMET KESKİN, ISPARTA VE BURDUR’DA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, 17 Şubat 2019 tarihinde Isparta, Burdur ve Bucak’ta ziyaretlerde bulunarak, Isparta İl Başkanlığımızın temsilciler toplantısına katıldı.

KESKİN, BURDUR’DA SENDİKAL ZİYARETLERDE BULUNDU

Keskin, ziyaretleri kapsamında AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, AK Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal ve AK Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

ISPARTA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İ ZİYARET ETTİ

31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen’i de ziyaret eden Keskin, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin’e ziyaretlerinde Denizli Şube Başkanımız Sezai Söylemez ve Isparta İl Başkanımız Ali Akgül eşlik etti.

KESKİN, TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI

Isparta İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Şubat ayı temsilciler toplantısına da katılan Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, sendikal hayatta yaşanan son gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya, Isparta İl Başkanımız Ali Akgül, İl Yönetim Kurulu üyelerimiz, işyeri sendika temsilcilerimiz, komitelerimizin başkan ve yardımcıları katıldı.