Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ KESKİN, ESKİŞEHİR İL BAŞKANLIĞIMIZIN TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI

Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, 26 Haziran 2020 tarihinde, Eskişehir İl Başkanlığımızın düzenlediği temsilciler toplantısına katıldı.

Toplantıya Genel Başkan Yardımcımız Keskin’in yanı sıra, Eskişehir İl Başkanımız Ayşegül Durur, Eskişehir İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve iş yeri sendika temsilcilerimiz katıldı.

Eskişehir İl Yönetimine toplantıyı tertip ettikleri için teşekkür eden Eğitim ve Sosyal İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, “Koronavirüs sürecinde tüm dünya ile birlikte ülkemiz büyük bir mücadele verdi. Hamd olsun ülke olarak başarılı bir mücadele sürdürdük başladığımız yerin artık çok ötesindeyiz. Şimdi yapmamız gereken maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymak. Dikkatimiz ve kararlılığımız sayesinde bu virüsü kısa sürede ülkemizden def edeceğimize inanıyorum” dedi.

İçinden geçtiğimiz koronavirüs sürecinin en az hasarla atlatmamız için gayret gösteren başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm emekçilere teşekkür eden Keskin, “Pandemi sürecinde belediye çalışanlarımız, KYK bünyesinde görev yapan çalışanlarımız, sağlık çalışanlarımız ve tüm emekçilerimize şükranlarımızı sunuyorum.  HİZMET-İŞ Sendikası olarak emekçilerimize desteğimizi aksatmadık. Biz Bize Yeteriz Kampanyasına destek verdik, Emek Konukevimizi sağlık çalışanlarımıza tahsis ettik. Üyemiz olsun olmasın tüm emekçilerimizin sıkıntılarını gerekli makamlara ilettik. 42 yıldır yaptığımız gibi çatışmadan ve kaostan uzak durarak çözüm odaklı bir yol izledik. Sizlerde bizlerin temsilcileri olarak bu dönemde yanımızda oldunuz. Hepinize destekleriniz ve toplantıya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcımız Keskin İşyeri Ziyaretlerinde Bulundu

Eğitim ve Sosyal İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin Keskin, Eskişehir temasları kapsamında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Eskişehir İl Müdürlüğü ve Eskişehir’de üyelerimizin çalıştığı iş yerlerini ziyaret ederek üyelerimiz ile görüştü.