Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ KESKİN, BAĞCILAR BELEDİYESİ İLE İMZALANAN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNE KATILDI

Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, 6 Ocak 2021 tarihinde, Bağcılar Belediyesi Başak A.Ş. ile imzalanan toplu iş sözleşmesi imza törenine katıldı.

İmza törenine Genel Başkan Yardımcımız Keskin’in yanı sıra, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İstanbul 4 No’lu Şube Başkanımız Reşat Kaya, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcıları Osman Güneş ve Emre Urlu, Başak A.Ş. Genel Müdürü Gürsel Yılmaz, MİKSEN Genel Sekreteri Zekeriya Sancı ve Bağcılar Belediyesi’nde çalışan üyelerimiz katıldı.

Keskin: “2021 Yılına Emekçilerimiz Adına Güzel Bir Başlangıç Yapıyoruz”

2021 yılının ilk günlerinde imzaladıkları toplu iş sözleşmesinin önemine değinen Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, “Geride bıraktığımız 2020 yılı hem ülkemiz hem de biz emekçiler için zorlu bir yıl oldu.  Bugün burada imzaladığımız toplu iş sözleşmesiyle birlikte 2021 yılına emekçilerimiz adına güzel bir başlangıç yapıyoruz. Toplu iş sözleşmemizin imzalanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sözleşmemiz üyelerimize hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise, belediye çalışanlarıyla aile gibi olduklarını belirterek, “İmkanlarımız dahilinde çalışanlarımız için en iyi zammı vermeye çalıştık. İmzalanan toplu iş sözleşmesi gereğince alınan ücret zamlarını çalışanlarımız aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu günlerde harcasınlar” şeklinde konuştu.

İstanbul 4 No’lu Şube Başkanımız Reşat Kaya da “İmza törenimize katılan Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin’e ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya teşekkürlerimi sunuyorum. İki yıl süreli imzaladığımız toplu iş sözleşmesi kapsamında üyelerimizin ücretlerinde %25 ila %30 arası zam yapıldı. Sözleşme gereğince ayrıca sosyal haklarda da %30 artış sağlandı” ifadelerine yer verdi.