Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ KESKİN, ARAKLI AFET BÖLGESİNDE

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ KESKİN, ARAKLI AFET BÖLGESİNDE

Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, Trabzon’un Araklı ilçesi Çamlıktepe Mahallesinde çalışırken aniden meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden görev şehidimizin  cenaze törenlerine katıldı, taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

Vefat eden görev şehitlerimizden Baki Turan, Erdoğan Uzun ve Ali Kemal Coşkuner Trabzon Büyükşehir Belediyesinde, Ali Abdullah da Araklı Belediyesi’nde çalışıyordu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan ve sel felaketinde kaybolan 3 görev şehidimiz ise, gün içinde gerçekleştirilen aramalar sonucunda ölü olarak bulundu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Beytullah Bozali’nin tedavisi ise devam ediyor.

Cenaze namazları Araklı Küçük Camii’nde kılındı

Hayatını kaybeden görev şehidimiz Ali Abdullah’ın cenaze namazı Araklı Küçük Camii’de kılındı. Cenaze namazına Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin’in yanı sıra Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Rize Valisi Kemal Çeber, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Trabzon Şube Başkanımız İsmail Hakkı Kaplan, Öz Maden-İş Sendikası Genel Başkanı Fahrettin Kütükçü, Trabzon Şube Sekreterimiz Şevket Çelik ve Trabzon Şube Başkan Yardımcımız Yusuf Keskin,  merhum üyelerimizin acılı aileleri ve iş arkadaşları katıldı.

Keskin, görev şehitlerimizin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu

Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, sel felaketinin meydana geldiği sırada görevi başında hayatını kaybeden Ali Abdullah, Baki Turan, Erdoğan Uzun ve Ali Kemal Coşkuner’in ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyaretinde acılı ailelere baş sağlığı dileyen Keskin, “Elim olay sonucu görevleri başında hayatlarını kaybeden görev şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve Trabzon halkına sabırlar diliyor, bir daha böyle doğal afetlerle karşılaşmamayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Keskin, sel felaketinde yaralanan Beytullah Bozali’yi hastanede ziyaret etti

Keskin, felakette yaralanan Trabzon Büyükşehir Belediyesi çalışanı üyemiz Beytullah Bozali’yi de hastanede ziyaret ederek, sağlık durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Bozali’ye acil şifalar dileyen Keskin, sendikamızın her zaman olduğu gibi üyemizin ve ailesinin yanında olacağını belirtti.

Trabzon Büyükşehir ile Araklı Belediye başkanlarına geçmiş olsun ziyareti

Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Keskin’e Trabzon Şube Başkanımız İsmail Hakkı Kaplan ile Öz Maden-İş Sendikası Genel Başkanı Fahrettin Kütükçü, Trabzon Şube Sekreterimiz Şevket Çelik ve Trabzon Şube Başkan Yardımcımız Yusuf Keskin eşlik etti.

Keskin, daha sonra Araklı Belediye Başkanı Recep Çeri’yi ziyaret ederek derin üzüntülerini iletti.