Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ YILDIZ VE KESKİN’DEN, EV İŞÇİLERİNE BAYRAM ÖNCESİ DESTEK ZİYARETİ

Genel Başkan Yardımcılarımız Celal Yıldız ile Mehmet Keskin, 21-22 Mayıs 2020 tarihlerinde, ev temizliğine giden kadın emekçileri evlerinde tek tek ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcılarımız Celal Yıldız ve Mehmet Keskin’in temizlik işçilerine gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Genel Sekreterimiz Remzi Karataş, Ankara 2 No’lu Şube Başkanımız Recep Dere, Ankara 4 No’lu Şube Başkanımız Yusuf Güler, Ankara 7 No’lu Şube Başkanımız Mustafa Genç ve Genel Merkez Kadın Komitemiz Başkanı Hatice Ayhan da eşlik etti.

Ziyaretlerde konuşan Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız, “COVİD-19 salgınından dolayı temizliğe gidemeyerek mağdur olan kadın emekçilere HİZMET-İŞ olarak desteğimizi ifade etmek için buradayız. Ev işçilerinin hak ve hukuklarını korumaya çalışıyoruz. Bütün ev işçilerini HİZMET-İŞ Sendikamızda örgütlemek ve onları sendikal haklardan yararlandırmak istiyoruz” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, ev işçilerinin en az sağlık emekçileri kadar önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, tek geliri ev temizlemek olan ev işçilerinin Koronavirüs sebebiyle işe gidemediklerinden dolayı evlerini geçindirmekte zorlandıklarına dikkat çekti.

Ziyaretler, hediye takdimi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.