Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ’E, HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ’NDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ’E, HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ’NDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Genel Başkan Vekilimiz ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz, 5 Kasım 2019 tarihinde, HAK-İŞ Kadın Komitesi üyelerini kabul etti.

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin ve Komite üyeleri Genel Başkan Vekilimiz Hüseyin Öz’e, HAK-İŞ 14. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkan Yardımcısı olarak seçilmesinden ötürü hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Toplantıya Genel Başkan Vekilimiz Hüseyin Öz’ün yanı sıra, Genel Sekreter Vekilimiz Remzi Karataş, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin ve HAK-İŞ Kadın Komitesi üyeleri katıldı.

Genel Başkan Vekilimiz Öz ziyarette yaptığı konuşmada, HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ olarak kadınların çalışma hayatında daha çok yer alması için çaba gösterdiklerini belirtirken, “Günümüzde kadınların iş hayatına katılımı istediğimiz seviyelerde değil. Kadınların toplumsal kalıpların dışına çıkması modern zamanlarda hızlansa da istenilen seviyede değil. Bu durumun tersine dönmesi için HAK-İŞ Kadın Komitesi’nin çalışmalarını dikkatle ve takdirle izliyoruz. Sizlerin yaptıkları hem Türk kadınları hem de Dünya kadınları için mihenk taşı olmuş ve olacaktır.

Kadın istihdamının arttırılması, kadının istihdam edilebilirliğinin önündeki engellerin kaldırılması, çalışan kadınların, annelerin, çocuk bakımına ilişkin güçlük çekmemesi için Konfederasyon düzeyinde yapılan çalışmaları önemsiyoruz. Çalışma yaşamının her alanında var olan eğitimli ve donanımlı kadınlarımızın varlığı bizlere güç verecektir. Ülkemizin hedeflerine ulaşabilme sürecinde, nüfusun yarısını oluşturan kadınların çalışma hayatına katılmaları büyük önem arz etmektedir. Bu yüzden sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

HAK-İŞ Kadın Komite Başkanı Zengin ise, “HAK-İŞ Kadın Komitesi olarak Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın sağladığı katkı ve desteklerin aynısını sizlerden de göreceğimize inanıyoruz. Yeni görevinizde başarılar dilerken, bizleri ağırladığınız için tüm kadın emekçiler adına sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, nazik ziyaretleri anısına HAK-İŞ Kadın Komitesi Üyelerine birer çiçek hediye etti.