Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDERASYONU’NUN KONGRESİNDE DİVAN BAŞKANLIĞI YAPTI

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun Ankara’da gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurulu’nda Divan Başkanlığı yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun teşrifleriyle gerçekleştirilen genel kurulda Trabzon Şube Başkanımız İsmail Hakkı Kaplan da divan üyesi olarak yer aldı.

Divan Başkanı olarak muhtarlara hitaben konuşan HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun hizmet odaklı bir sivil toplum kuruluşu olduğu kadar, üyelerinin hak ve statüsünü geliştirmeye yönelik yaptığı çalışmalar açısından bir emek örgütü olduğunu belirtti.

Ülkemizde demokrasinin 1830’lu yıllarda, muhtarlık seçimleriyle yeşermeye başladığını kaydeden Genel Başkan Vekilimiz Öz, muhtarların, demokrasi piramidinin seçilmişler bakımından ilk basamağını teşkil ettiğini söyledi.

Genel Başkan Vekilimiz Öz, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Kurulu’nun ülkemiz, milletimiz, yerel yönetimlerimiz ve tüm muhtarlarımız için hayırlara vesile olmasını diledi.