Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, TAMAMLANAN TEDAVİSİNİN ARDINDAN GÖREVE BAŞLADI

GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, TAMAMLANAN TEDAVİSİNİN ARDINDAN GÖREVE BAŞLADI

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, rahatsızlığı sebebiyle başlayan tedavi sürecini tamamlayarak, 12 Ocak 2021 tarihi itibariyle görevine tekrar başladı.

1 Kasım 2020 tarihinde geçirdiği rahatsızlıktan dolayı başarılı bir ameliyat geçiren ve 2 ay süren tedavi sürecini tamamlayarak görevine tekrar başlayan Genel Başkan Vekilimiz Öz, bir teşekkür mesajı yayımladı.

Mesajında, tedavi sürecini tamamlayarak görevine başladığı bilgisini paylaşan Öz, dua, destek ve temennilerinden dolayı teşkilat mensuplarımıza teşekkür etti.

Genel Başkan Vekilimiz Öz’den HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ Ailesine Teşekkür

Genel Başkan Vekilimiz Öz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geçirdiğim rahatsızlığım sebebiyle başlayan tedavi sürecimi tamamlamış ve 12 Ocak 2021 (bugün) itibariyle, görevimin başına dönmüş bulunmaktayım.

Sizlerle tekrar çalışma onuruna eriştiğim için çok mutluyum. Bizleri kavuşturan Cenab-ı Allah’a hamdolsun.

2 ay süren tedavi sürecim boyunca ziyaretçi kabul edememekten ve sizleri bizzat görememekten dolayı üzüldüğümü ifade etmek isterim. Ancak tüm iletişim araçlarından ve sosyal medyadan yolladığınız iyi dileklerinizi tek tek okudum, hepsinden haberdarım.

Dua ve desteklerinizin iyileşme sürecimde bana güç ve moral verdiğini bilmenizi istiyorum.

Bu vesileyle HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ Ailesi’nin büyük ve gerçek bir aile olduğunu ve bunun önemini bir kez daha kavradım. Yüce Allah’tan bu birlik ve dirliğimizi daim kılmasını diliyorum.

Tedavi sürecimi yakından takip eden başta Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşlarıma, Genel Sekreterimize, Şube ve İl Başkanlarımız ile Yönetim Kurulu Üyelerine, Komitelerimizin başkan ve üyelerine, işyeri sendika Temsilcilerimize, tüm HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ Ailesine minnettarım.

Rahatsızlığım esnasında ve tedavi sürecim boyunca arayan, soran, mesaj atan, hayır dualarını esirgemeyen, güzel dilekleriyle yanımda olduğunu hissettiren tüm teşkilat mensuplarımıza müteşekkirim.

İçten dilekleri ve dualarını esirgemeyen tüm üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum.

Hak davasına inanmış bu büyük, samimi ve vefakâr teşkilatın bir mensubu olmak ve sizlerle birlikte çalışmaktan övünç duyuyorum.”