Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ İLE ONURSAL BAŞKANIMIZ TANRIVERDİ, KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÜNGÖR’Ü ZİYARET ETTİ

Genel Başkan Vekilimiz ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz ile Kurucu ve Onursal Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi, 4 Kasım 2019 tarihinde, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü ziyaret etti.

Ziyarete Genel Başkan Vekilimiz Öz ile Kurucu ve Onursal Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi’nin yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcımız ve Öz İnşaat-İş Genel Başkanı Zekeriya Koca, Kahramanmaraş Şube Başkanımız Ömer Çınar ve şube yönetim kurulu üyelerimiz katıldı.

Ziyarette konuşan Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz; “Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Güngör, gerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığındaki görevleriyle gerekse Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi olarak yaptığı görevlerle deneyimli bir siyasetçidir. Kendisinin, Kahramanmaraş gibi Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında kilit rol oynamış şehrimize layık bir belediye başkanı olacağına inanıyoruz. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası kendisini Belediye Başkanı olarak görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yeni görevinde muvaffakiyetler diliyoruz.

Yeni dönemin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan üyelerimiz için de hayırlar getirmesini temenni eden Öz, “Yeni dönemde yeni kazanımlarla, emekçilerimizin büyüyen ve gelişen Türkiye’ye yakışan şartlarda ücretler alması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Kurucu ve Onursal Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör’ün bürokratik hayatında önemli çalışmalara imza attığını kaydederek, Güngör’ün Kahramanmaraş’a daha çok değer katacağının altını çizdi.

Ziyaret, günün anısına verilen karşılıklı hediyeleşmeyle son buldu.

DULKADİROĞLU VE ONİKİŞUBAT BELEDİYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Genel Başkan Vekilimiz ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz ile Kurucu ve Onursal Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi ile beraberlerinde heyet, daha sonra Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i de ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.