Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, HAK-İŞ KUDÜS KOMİTESİ’Nİ AĞIRLADI

GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, HAK-İŞ KUDÜS KOMİTESİ’Nİ AĞIRLADI

HAK-İŞ Filistin ve Kudüs’e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi ve komite üyeleri, HİZMET-İŞ Sendikamızı ziyaret etti.

24 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette, HAK-İŞ Genel Başkan Danışmanı Yahya Düzenli ile Kudüs Komitesi üyesi Mustafa Sürücü de yer aldı.

HAK-İŞ Filistin ve Kudüs’e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi ve komite üyelerini Genel Başkan Vekilimiz ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz ağırladı.

Genel Başkan Vekilimiz ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz, HAK-İŞ Kudüs Komitesi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, HİZMET-İŞ Sendikamızın Filistin ve Kudüs sorununa duyarlılığını ve bu konuda yapılan çalışmaları anlattı.

HAK-İŞ Filistin ve Kudüs’e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi de komitenin gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, Kudüs bilincini, Konfederasyonumuza bağlı sendikalarla koordineli bir şekilde çalışarak diri tutmak için mücadele ettiklerini söyledi.