Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, GÖRME ENGELLİ EVRENSEL HUKUKÇULAR DERNEĞİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamız Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, 27 Kasım 2021 tarihinde Görme Engelli Evrensel Hukukçular Derneği’nin düzenlediği ödül törenine katıldı.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Av. Merve Erten anısına ‘Yılın Genç Hukukçusu’ adıyla düzenlenen ödül törenine; Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, Görme Engelli Evrensel Hukukçular Derneği Genel Başkanı Av. Şerif Ali Mutlu, Dernek üyesi hukukçular ve aileleri katıldı.

Düzenlenen törende ‘Yılın Genç Hukukçusu’ ödülüne layık görülen Av. M. Samet Fidan ödülünü Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz’ün elinden aldı.

İnsanların ayrı hayatlar yaşasa da aynı dünyayı paylaştığını söyleyen Genel Başkan Vekilimiz Öz, “Engelli hukukçularımızın sosyal hayatta, eğitimde, toplumda, özellikle de iş dünyasında karşılaştıkları tüm zorluklara rağmen ortaya koydukları azim her türlü övgüye layıktır. Burada bulunan kardeşlerimizden engelli insanları daha iyi anlamak adına yardımlarını bekliyoruz. Ödül alan tüm hukukçuları tebrik ediyorum” dedi.