Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, FAS’LI KONUK SENDİKACILARI KABUL ETTİ

GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, FAS’LI KONUK SENDİKACILARI KABUL ETTİ

Genel Başkan Vekilimiz ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz, 11 Eylül 2019 tarihinde, Fas Ulusal Yerel Yönetimler Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Said Faddouli ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Kabule Öz’ün ve Faddouli’nin yanı sıra Genel Sekreterimizi Ali Rıza Yılmaz, Fas Ulusal Yerel Yönetimler Çalışanlar Sendikası Genel Sekreteri Mohamed Mesaaf, Genel Sekreter Yardımcısı Hassan Elhalabi, Mali Sekreteri Ali Tagda, Mali Sekreter Yardımcısı Asmaa Fersiwi, Yönetim Kurulu üyeleri Mohamed El Kaoubai, Nadia Touhami, Fas Şube Başkanı Ahmed Alioui ve Rabat Şube Başkanı Khalid El Oumlouki katıldı.

Sendikamız tarafından düzenlenen eğitim programı vesilesiyle ülkemizde bulunan heyet ile öğle yemeğinde bir araya gelen Öz, heyeti ülkemizde ve Sendikamız HİZMET-İŞ’te ağırlamaktan mutlu olduklarını belirtirken, Faslı sendikacılara Sendikamızın tarihi ve bugüne kadar emekçiler için giriştiği mücadeleleri anlattı. Öz, sendikamızın da üyesi olduğu Uluslararası Kamu Hizmetleri Konfederasyonu’na (PSI) üyelik hazırlığında olan Fas Ulusal Yerel Yönetimler Sendikası heyetine üyelik sürecinde başarılar diledi.

Genel Başkan Vekilimiz ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz, Faslı heyete Genel Merkez binamızın birimlerini gezdirerek, sendikamızın kurumsal düzeni hakkında bilgiler verdi.

Heyet ayrıca Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir’i ziyaret etti.

Fas Ulusal Yerel Yönetimler Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Said Faddouli ise, Genel Başkan Vekilimiz’e misafirperverliklerinden  dolayı teşekkür ederken, HİZMET-İŞ’in başarılarından ötürü eşine az rastlanan bir sendika olduğunu belirtti.

Buluşma karşılıklı hediyeleşmenin ardından sona erdi.