Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, DHMİ MÜDÜRLÜĞÜNDE TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI

GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, DHMİ MÜDÜRLÜĞÜNDE TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI

Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, 14 Mayıs 2019 tarihinde Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünde (DHMİ) temsilciler toplantısına katıldı.

Toplantıya Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz’ün yanı sıra, DHMİ Destek Hizmetleri Daire Başkanı Erhan Ümit Ekinci, DHMİ Destek Hizmetleri Daire Başkan Yardımcısı Çetin Fırat, Toplu İş Sözleşmesi Daire Başkanımız Av. Muhammed Nurbaki Türkay, Genel Merkez uzmanlarımız ve DHMİ iş yeri sendika temsilcilerimiz katıldı.

Genel Başkan Vekilimiz Öz, “DHMİ Yönetim Kurulu Başkan ve Genel Müdür Vekili Mehmet Ateş ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Erhan Ümit Ekinci ile daha önce toplantılar yaptık. Siz temsilcilerimizden gelen talepleri ilettik. Bu talep çerçevesinde bu güzel toplantıyı hazırladık. Ben bu toplantının düzenlenmesinde katkısı olan DHMİ Yönetim Kurulu Başkan ve Genel Müdür Vekili Mehmet Ateş’e, Destek Hizmetleri Daire Başkanımız Erhan Ümit Ekinci’ye ve ekibine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Gerçekleşen toplantıda; maaş artışı, kıdem tazminatı, yol ve yemek ücretleri, iş güvenliği ve iş kıyafeti konuları, çalışma saatleri, toplu iş sözleşmesi, yıllık izin kullanımını ve maaş artırımı konuları ele alındı.

ÖZ: “GELECEK BUGÜNDEN DAHA İYİ OLACAKTIR”

Toplantıda konuşan Genel Başkan Vekilimiz Öz, “İnanıyorum ki sizin burada dile getirdiğiniz sorunlar, DHMİ’ni en üst biriminden en alt birimine kadar ulaşmıştır. Temel sorunlarımız, ücretlerimizin iyileştirilmesi ve çalışma koşullarımızın daha iyiye gitmesi konusunda. Hem DHMİ tarafında hem de bizim tarafımızda ortak bir irade var. Bu irade sorunların bir an evvel ve eksiksiz çözülmesi yönündedir. Bu güzide kurumun içinde daha iyi koşullarda İnşallah çalışmaya devam edeceğiz. Gelecek bugünden daha iyi olacaktır. Biz buna inandığımız için buradayız. Biz Sendika olarak buna gönülden inanıyoruz. Bu mübarek Ramazan gününde toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.