Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, ÇARŞAMBA’DA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TÖRENİNE KATILDI

GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, ÇARŞAMBA’DA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TÖRENİNE KATILDI

Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, 20 Mayıs 2019 tarihinde Sendikamız ile Samsun’a bağlı Çarşamba Belediyesi iştiraki İmar İnşaat arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi törenine katıldı.

İftar yemeği sonrası yapılan Toplu iş sözleşmesi törenine Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz’ün yanı sıra, Çarşamba Belediye Başkanı Av. Halit Doğan, Samsun Şube Başkanımız Ziya Uzun ve üyelerimiz katıldı.

Toplu iş sözleşmesinin ramazan ayı vesilesiyle tüm emekçilere hayırlar getirmesini dileyen Öz, “Bir Çarşambalı olarak sendikamız ile imzalanan bu toplu iş sözleşmesi beni ziyadesiyle mutlu etti. Umarım birlik ve beraberliğimiz her zaman devam edecektir. Sendikamız HİZMET-İŞ adına bu sözleşmede emeği olan başta Belediye Başkanımız Halit Doğan’a, Şube Başkanımız Ziya Uzun’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman gönlümde ayrı yeri olan Çarşamba’nın fedakar emekçilerinin bu toplu iş sözleşmesiyle yüzlerinin güldüğünü görmek, benim için büyük mutluluktur. Soframızda olan olamayan tüm üyelerimize teşekkür ediyor, mübarek Ramazan Bayramı’na hep beraber huzur içinde ulaşmayı yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Av. Halit Doğan ise yaptığı konuşmada, “Biz büyük bir aileyiz, toplu iş sözleşmesi herkes için hayırlı olsun” dedi.

Samsun Şube Başkanımız Ziya Uzun da “Toplu iş sözleşmemiz hem sendikamıza hem belediyemize hem de üyelerimize hayırlı olsun. Genel Başkan Vekilimiz Hüseyin Öz’e ve Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan’a teşriflerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.