Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, BURSA’DA EMEKÇİLERİ SON YOLCULUKLARINA UĞURLADI

GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, BURSA’DA EMEKÇİLERİ SON YOLCULUKLARINA UĞURLADI

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamız Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, 11 Ocak 2022 tarihinde Bursa’da geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybeden emekçiler için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi bahçesinde düzenlenen törene; HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamız Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, AK Parti Bursa Milletvekilleri Osman Mesten ve Ahmet Kılıç, Bursa Valisi Yakup Canpolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Şube Başkanımız Mustafa Yavuz ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, üyelerimiz ve acılı aileler katıldı.

Genel Başkan Vekilimiz Öz, vefat eden üyelerimiz Aydın Doğru ve Yunus Akşit ile İsmail Kaya ve Sinan Amil’e Allah’tan rahmet, ailelerine ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne başsağlığı dileğinde bulundu.

Öz, Bursa Büyükşehir Belediyesi Temsilciliğimizi Ziyaret Etti

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamız Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, hayatını kaybeden emekçiler için düzenlenen cenaze töreni sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesi temsilciliğimizi ziyaret etti.

Çalışma arkadaşlarını kaybeden üyelerimize baş sağlığı dileğinde bulunan Öz, HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikamızın üyelerimizin zor günlerde yanlarında olduğunu ifade etti.

Kontrol Edin

ARSLAN, AİDİYET VE MOTİVASYON GELİŞTİRME PROGRAMIMIZIN 3. GRUP EĞİTİMİNE KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Kadın Komite Başkanlarımıza yönelik gerçekleştirilen 3. Grup Aidiyet ve Motivasyon Geliştirme …