Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZ, BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Genel Başkan Vekilimiz ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz, 16 Eylül 2019 tarihinde, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaret etti.

Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yücel Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz’ı 2014 yılında seçildiği Karesi Belediyesi Başkanlığı döneminden beri tanıdığını hatırlatan Öz, “Kendisi, çalışmaları sayesinde Karesi’yi gelişen ülkemize yakışan bir ilçe haline getirdi. Şimdi de yeni dönemde Balıkesir’i daha da geliştirip büyütecektir. Kendisine yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Öz, ayrıca Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sagay ile Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürü İzzet Günal’a da ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileğinde bulundu.

HÜSEYİN ÖZ’DEN, ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Genel Başkan Vekilimiz ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz, Balıkesir ziyaretleri kapsamında Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı da ziyaret ederek, 31 Mahalli İdareler Seçiminde tekrar belediye başkanı seçilen Avcı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Genel Başkan Vekilimize Öz’e ziyaretlerinde Öz Güven-Sen Genel Başkanı Ömer Yılmaz ile Balıkesir Şube Başkanımız Savaş Dal eşlik etti.