Ana Sayfa » Haberler » EMEK KONUKEVİMİZ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAHSİS EDİLDİ

EMEK KONUKEVİMİZ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAHSİS EDİLDİ

Koronavirüs salgınına karşı ülkemizin tüm birimlerinin ortaya koyduğu başarılı uygulamalar tüm dünyaya örnek oldu. Bu süreçte HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikası olarak, elimizdeki bütün imkânlarımızla sağlık çalışanlarımıza destek olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın başkanlığında Genel Yönetim Kurulumuz’un aldığı karar neticesinde, Sendikamızın sosyal tesisi ‘Emek Konukevi’, ülkemizi bu virüsten korumak için gece gündüz çalışan sağlık çalışanlarımızın hizmetine sunuldu.

HİZMET-İŞ Sendikası olarak Koranavirüs salgıyla mücadele eden tüm emekçilerimizin ve devletimizin verdiği bu büyük mücadelede her zaman yanlarında olacağız.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Genel Sekreterimiz ve Emek Konukevi Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Karataş, “Sendikamız bünyesinde faaliyet gösteren Emek Konukevimiz, 26 Mart 2020 tarihinden itibaren Koronavirüs salgını ile canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarımıza tahsis edilmiştir. HİZMET-İŞ olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanında yer alacağız. Geçtiğimiz zorlu süreci birlik ve beraberlik içerisinde en kısa zamanda atlatmayı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.