Ana Sayfa » Haberler » ARSLAN,HAK-İŞ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞININ DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

ARSLAN,HAK-İŞ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞININ DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 13 Mayıs 2019 tarihinde HAK-İŞ İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programına katıldı.

HAK-İŞ İstanbul İl Başkanı ve İstanbul 5 No’lu Şube Başkanımız Mustafa Şişman tarafından organize edilen iftar programına Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, İstanbul 1 No’lu Şube Başkanımız Mustafa Canpolat, İstanbul 2 No’lu Şube Başkanımız Ahmet Günce, İstanbul 3 No’lu Şube Başkanımız Mustafa İluk, İstanbul 4 No’lu Şube Başkanımız Reşat Kaya, İstanbul 6 No’lu Şube Başkanımız Serdar Cafer Özkul, İstanbul 7 No’lu Şube Başkanımız Hüseyin Topçu, İstanbul 8 No’lu Şube Başkanımız Taner Duran ve Şubelerimizin yöneticileri katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programında İstanbul şubelerimizin Başkan ve yöneticileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HAK-İŞ İstanbul İl Başkanı ve İstanbul 5 No’lu Şube Başkanımız Mustafa Şişman da iftar programına katılan Şubelerimizin Başkan ve yöneticilerini selamladı.