Ana Sayfa » Haberler » ANTALYA’DA 300 GÜNDÜR GREVDEYİZ

ANTALYA’DA 300 GÜNDÜR GREVDEYİZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları A.Ş.’de işverenin toplu iş sözleşmesi müzakerelerine yanaşmaması ve çalışanların haklarını günün koşullarına göre iyileştirmek için herhangi bir adım atmaması üzerine Sendikamızın başlattığı grevde 300 gün geride kaldı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından CHP’ye geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde emekçilerin haklarını alabilmesi için kararlılıkla devam eden grevimiz, emekçilerin hakları alınana kadar devam edecek.

300 gündür devam eden greve, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan üyelerimizden ve Antalya halkından binlerce destek geldiğini belirten Antalya Şube Başkanımız Muhammed Talha Kandil, “300 gündür haklarımızı alabilmek için Antalya Büyükşehir Belediyesi önündeyiz. Bizi ne Koronavirüs durdurabildi ne de Antalya’mızın sıcakları, yağmurları. İlk günkü kararlılıkla emekçilerimizin haklarını alabilmesi için grevimizi devam ettirdik ve bundan sonra da devam ettireceğiz” dedi.

Kandil: “Gelin İnadınızdan Vazgeçin”

Koronavirüs sürecinde dahi grevin devam ettirildiğini belirten Antalya Şube Başkanımız Muhammed Talha Kandil, “300 gün değil 3 bin gün sürse de haklarımızdan vazgeçmeyeceğiz. Bizim hiçbir kimseyle sorunumuz yok. Bizim sorunumuz emekçilerin haklarını vermemekte ısrar edenlerle. Türkiye Antalyalı emekçileri kabul edilemez ücretlere mahkum edenleri 300 gündür görüyor. 300 gündür burada yürüttüğümüz mücadelemizi sadece Antalyalı emekçiler için değil, haklarını alamayan tüm emekçiler adına veriyoruz. Buradan bir kez daha sesleniyoruz. Gelin inadınızdan vazgeçin. Bizler insana yakışır ücretle yaşamak istiyoruz. Bu haksızlığa derhal  son verin” şeklinde konuştu.