Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » YOZGAT/KADIŞEHRİ BELEDİYESİ

YOZGAT/KADIŞEHRİ BELEDİYESİ

Sendikamız HİZMET-İŞ ile Yozgat’a bağlı Kadışehri Belediyesi şirketi olan KADI KENT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. ile 2 yıl süreli toplu iş sözleşmesi Yozgat Şube Başkanımız Ferman Zararsız ve Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut tarafından başkanlık binasında imzalandı.

Zararsız, toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında, işçinin alınteri kurumadan emeğinin karşılığını ödeyen Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, imzalanan toplu iş sözleşmesinin sendikamıza, belediyemize ve tüm çalışanlara hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut ta yaptığı konuşmada, “Belediyemizin imkanları doğrultusunda çalışanlarımıza elimizden gelenin en iyisini  vermeye çalıştık. İşçilerimizin her ne olursa olsun emeklerinin karşılığını alınterleri kurumadan ödedik, ödemeye devam edeceğiz” dedi.

Toplu iş sözleşmesi gereği asgari ücretle çalışan üyelerimiz, sosyal haklar hariç ilk altı ay en düşük 2.050 – 2.300 TL arası ücret alacaklar.