Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » YOZGAT / YAMAÇLI BELEDİYESİ İLE 3 YILLIK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

YOZGAT / YAMAÇLI BELEDİYESİ İLE 3 YILLIK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sendikamız ile Yozgat’a bağlı Yamaçlı Belediyesi arasında üç yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi Yozgat Şube Başkanımız Ferman Zararsız ve Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş arasında imzalanırken, sosyal haklar hariç, sendikamız üyesi işçilerin taban yevmiyelerine birinci yıl birinci altı ay için %20 zam, birinci yıl ikinci altı ay içinse %4 ücret zammı yapıldı. İmzalanan toplu iş sözleşmesine göre ayrıca ikinci ve üçüncü yıl için her altı ayda bir %5 zam ve enflasyona farkı uygulanacak.

Toplu iş sözleşmesi töreninde konuşan Yozgat Şube Başkanımız Ferman Zararsız, “ Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen, alın teri ve emeğin karşılığını zamanında ödeyen Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş’a, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına teşekkür ederim. İmzalanan toplu iş sözleşmesi sendikamıza, Yamaçlı Belediyesine ve tüm çalışanlara hayırlı uğurlu olsun “ dedi.

Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş ise, “ Belediyenin imkanları doğrultusunda çalışan emekçi kardeşlerimize en iyi zammı yapmaya çalıştık. Göreve geldiğimiz günden bu güne kader çalışan kardeşlerimizin ücretlerini zamanında ödedik. Çalışanlarımızdan tek isteğimiz alın teri ve emeğinin karşılığını helal ettirmeleri, bizimle beraber gerektiğinde gece gündüz, soğuk sıcak demeden çalışmaları. İmzalan toplu iş sözleşmesi belediyemize ve tüm çalışanlara hayırlı uğurlu olsun “ şeklinde konuştu.