Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » YOZGAT/BAYDİĞİN BELEDİYESİ İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

YOZGAT/BAYDİĞİN BELEDİYESİ İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sendikamız HİZMET-İŞ ile Yozgat’a bağlı Baydiğin Belde Belediyesi arasında 3 yıl süreli toplu iş sözleşmesi 16 Eylül 2019 tarihinde imza altına alındı.

Toplu iş sözleşmesi Yozgat Şube Başkanımız Ferman Zararsız ve Baydiğin Belediye Başkanı Osman Uslu arasında imzalandı.

3 yıl geçerli olacak toplu iş sözleşmesine göre üyelerimize, toplu iş sözleşmesi ücret zamları ve sosyal haklar hariç sözleşmenin birinci yılının ilk altı ayında 500 TL net zam, birinci yılın ikinci altı ayında %5, ikinci yılın birinci altı ayında %4, ikinci altı ayında %5, üçüncü yılın ilk altı ayında  %4, ikinci altı ayında ise %5 ücret zammı alacak. Ayrıca üyelerimize Ramazan Bayramı öncesi 600 TL, Kurban Bayramı öncesi 700 TL bayram harçlığı ödenecek.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Yozgat Şube Başkanımız Ferman Zararsız, “Bu toplu iş sözleşmesini karşılıklı iyi niyet adımları atarak bağıtladık, sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İmzalanan toplu iş sözleşmesinin Sendikamız HİZMET-İŞ’e, beldemize ve en önemlisi Baydiğin Belediyesi emekçilerine hayırlar getirmesini diliyorum. Her iki tarafı da memnun eden bir toplu sözleşmeyi imzaladık” dedi.

Baydiğin Belediye Başkanı Osman Uslu yaptığı konuşmada, “Belediyemizin imkanları doğrultusunda çalışanlarımıza en iyi ücreti vermenin gayret ve çabası içerisindeyiz. İşçilerimizin alınteri ve emeklerinin karşılığını gününde ve zamanında ödüyoruz.  Belediyemizin imkanları doğrultusunda işçilerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.